50η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στο ΕΠ Μακεδονίας-Θράκης

Δημιουργηθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013»

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9:
«Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη»
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 76 - «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΗΣ 76.01
«ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ Β΄ ΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ Γ΄ ΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ»

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ
(Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)


Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προβαίνει στην ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων για υποβολή προτάσεων στον Άξονα 9 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» για τον κωδικό προτεραιότητας 76 «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» του Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 - 2013.

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να συμβάλλουν στους ειδικούς στόχους του Άξονα Προτεραιότητας, οι οποίοι είναι: Ανάπτυξη Β΄ βάθμιας και Γ΄ βάθμιας φροντίδας υγείας, Βελτίωση της ανταποδοτικότητας του υγειονομικού συστήματος.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά την κατηγορία πράξεων:

"Επέκταση-Ανάπτυξη-Αναβάθμιση Υποδομών στη Β' Βάθμια και Γ' Βάθμια Φροντίδα Υγείας", Κωδ.: 76.01.01 με δυνητικούς δικαιούχους:

•    Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εποπτευόμενοι από αυτό φορείς
•    4η Υ.Π.Ε.
•    ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε..

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν προς ένταξη θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους. Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης €40.000.000 με τη δυνατότητα αύξησης έως 20%.

Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή από 1/12/2010 έως εξαντλήσεως της συνολικής προς διάθεση δημόσιας δαπάνης του Άξονα Προτεραιότητας. Διενεργείται άμεση αξιολόγηση των υποβληθεισών προτάσεων.
Οι προτάσεις υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης,  στη διεύθυνση: Ηροδότου 20, 69100 Κομοτηνή, τις ώρες 9:00 14:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία υποβολής την ημερομηνία αποστολής.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των ΤΔΠ και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στους Χρ. Ταβουλτσίδου / Π. Κουδουμάκη, τηλέφωνο 25313-52348 / 25313-52338, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ