37η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στο ΕΠ Μακεδονίας-Θράκης

Δημιουργηθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2009
ΕΓΓΡΑΦΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013»

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3:
«ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ»


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ (Κωδ. 22): ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ
(Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)
Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προβαίνει στην ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων για υποβολή προτάσεων στον Άξονα 3 «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» για τον κωδικό προτεραιότητας 22 «ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ» του Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 - 2013.

Ειδικότερα η πρόταση που θα υποβληθεί στο πλαίσιο της παραπάνω κατηγορίας πράξεων θα περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του έργου του Γ΄ ΚΠΣ (έργο γέφυρα) «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ - ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ».

Η παρούσα πρόσκληση αφορά την κατηγορία πράξεων :

«Αναβάθμιση εθνικού οδικού δικτύου» με δυνητικό δικαιούχο
την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.


Οι προτάσεις που θα επιλεγούν προς ένταξη θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους. Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων συνολικής δημόσιας δαπάνης 15.000.000€.

Διενεργείται άμεση αξιολόγηση των υποβληθεισών προτάσεων με έναρξη την 1/9/2009 και μέχρι εξαντλήσεως της διαθέσιμης συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης.

Οι προτάσεις υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,  στη διεύθυνση: Ηροδότου 28, 69100 Κομοτηνή, τις ώρες 9:00 - 14:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία υποβολής την ημερομηνία αποστολής.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των ΤΔΠ και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στ ους κ.κ. Αθ.Καρκατσέλη / Χ. Αγγελίνα, τηλέφωνο 25313-52323 / 25313-52326, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..